Društvo naša djeca Nova Gradiška zabavnim aktivnostima obilježilo Dan obitelji

Radio Prkos 14.05.2022 NOVA GRADIŠKA
img

Jučer je uz smijeh i zabavu u Gradskom parku Društvo naša djeca Nova Gradiška obilježilo Dan obitelji. Za najmlađe sugrađane i njihove roditelje, volonterke DND-a priredile su zanimljive aktivnosti kojima su željele istaknuti važnost obitelji. Tako su se i mladi i stariji okušali u igrama pamćenja, brzine i spretnosti, a oni najuspješniji, osvojili su i vrijedne nagrade.

No, kako ističe predsjednica Društva Naša djeca Nova Gradiška Verica Lukačević, nisu važne nagrade nego ukazati na važnost obitelji. „Obitelj je temelj svake zajednice, društva, temelj je za uspjeh djeteta i pojedinca. Svi znamo koliko je važna potpora obitelji, osobito djeci.“ – istaknula je.

Obilježavanje Dana obitelji postalo je tradicija Društva naša djeca Nova Gradiška, a unatrag nekoliko godina obilježavaju ga upravo na ovakav način. „Društvo naša djeca ima tradiciju obilježavanja ove manifestacije, unatrag nekoliko godina osmislili smo obiteljske igre koje cijene i roditelji i djeca. U vremenu kada je teško biti roditelj i uskladiti roditeljske obveze s poslom i tempom života, ovo je prigoda da mogu promijeniti ritual svakodnevice i zabaviti se.“ – rekla je Verica Lukačević.

Slične vijesti

Najnovije