Humanitarna aukcija slika

Radio Prkos 15.11.2019 NOVA GRADIŠKA
img

Jučer je u 18 sati u prostorijama Turističke zajednice Nova Gradiška održana aukcija slika Autora Udruge stvaratelja u kulturi grada Nova Gradiška. Ova je aukcija bila dio humanitarne akcije Sve za njega kojom se želi poboljšati prevencija i dijagnostika raka prostate.

Ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška dr. Josip Kolodziej zahvalio je Hrvatskoj ligi za borbu protiv raka „Dr. Zorislav Slović“ i Tereziji Grgić, predsjednici Lige u Novoj Gradiški naglasivši kako sonda i biopsijski pištolj koji su kupljeni najviše pridonose tome da se ta bolest može otkriti u fazi dok se još može liječiti te da su već u funkciji.

Doktor Alen Urban nadovezao se rekavši: „Nema liste čekanja. Mi sa sondom radimo već duže vremena i ona nam olakšava svakodnevni život. I nama i našim pacijentima koji ne moraju napuštati Novu Gradišku kako bi obavili tu vrstu pretrage. Ja bih se također zahvalio svima prisutnima koju su podržali ovu akciju, naročito gospođi Terezi Grgić koja je to sa puno optimizma, volje i snage dogurala do kraja i mnoge živote spasila.„ TC

Slične vijesti

Najnovije