EKO etno salaš SAVUS jednostavno najbolji

Radio Prkos 15.11.2019 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Eko etno salaš SAVUS , nagrađeni u kategoriji NOVI PROJEKT U TURIZMU
Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da je  Eko etno salaš Savus dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji novi projekt u turizmu.
Ovu nagradu, za  kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Nagradu je primio gospodin Ivan Bogović, vlasnik Eko etno salaša Savus.
Nagrada je uručena u četvrtak, 14.11. 2019. g. na prigodnoj svečanosti koja  se u okviru 21. poslovno turističke burze PUT održala  u hotelu Labineca u Gradacu.

Tom prigodom su na 21. Međunarodnoj poslovnoj burzi su sudjelovali Ivan Bogović – član Turističkog vijeća TZ Brodsko – posavske županije i član Sabora HTZ-a i Ružica Vidaković , direktorica ureda Turističke zajednice Brodsko – posavske županije.
Ujedno je ovo bila i prilika za sudjelovanje i promociju naše županije na poslovnoj radionici Workshop B2B budući su sudionici burze predstavnici mnogobrojnih agencija i djelatnici iz turističkog sektora.

Prijavljeno je 80 turističkih subjekata, odnosno oko 160 osoba za sudjelovanje na workshopu. Turistička zajednica Brodsko – posavske županije će također aktivno sudjelovati u WORKSHOP B2B sa novim izdanjima tematskih kataloga pod nazivom „Udahni, okusi, doživi…..“(aktivni turizam, boravak u prirodi i eno gastro ponuda naše žuapanije), ali i karte projekta Slavonia Bike koje je zajedno sa Brodsko – posavskom županijom realizirano putem projekta Slavonia Bike uz potporu Ministarstva turizma. tzbpz

Slične vijesti

Najnovije