Memorijalni turnir u Vrbovi osvojila Croatia Tisovac

Radio Prkos 01.08.2022 SPORT
img

Proteklog vikenda održan je memorijalni turnir u Vrbovi. Na turniru su nastupale ekipe Batrine, Slavije, Croatie i Slobode. U subotu su odigrane utakmice polufinala, a u nedjelju se igralo za prvo i treće mjesto. Turnir je osvojila ekipa Batrine koja je u finalu porazila Croatiu iz Tisovca. 

Polufinale
Batrina - Slavija SPS 3:1
Croatia T - Sloboda GB 5:1

Revijalna utakmica
Omladinac - Graničar B. Varoš 1:2

Utakmica za 3. mjesto
Slavija - Sloboda 2:4

Sloboda je povela već u 14. minuti utakmice preko Krstanca, u 33. minuti vodstvo je povećao Agatić. U 34. minuti vodstvo na 0:3 povećao je Marin Pavleka. U 35. minuti Marijan Mihaljević smanjuje na 3:1 te se s tim rezultatom otišlo na predah. U drugom djelu ponovno se u strijelce upisao Krstanac iz kaznenog udarca te povećao rezultat na 1:4. U 72. minuti utakmice Gabrijel Svjetlanović ublažio je poraz Slavije i postavio konačnih 2:4. 

Finale
Batrina - Croatia T 0:3

U prvom poluvremenu utakmice igra se većinom na sredini terena i bez izrazitih prilika za pogodak te se na predah odlazi bez pogodaka. U drugom djelu Tisovac je preuzeo inicijativu, a do vodstva dolazi autogolom Grozdanovića. Vodstvo je poduplao Caban u 70. minuti utakmice. Do kraja utakmice se još jednom u strijelce upisao iskusni Caban i postavio konačnih 0:3.
Za najboljeg igrača proglašen je Franjo Matijević!

Slične vijesti

Najnovije