CERNIČKI PENZIĆI IZVRSNI DOMAĆINI SUSRETA ZBOROVA

Radio Prkos 20.06.2022 NOVA GRADIŠKA
img

Matica umirovljenika BPŽ, po prvi puta u subotu je bila uspješan organizator Susreta umirovljenika "Zborovi pjevaju" kojemu je ove godine domaćin bila Udruga umirovljenika Općine Cernik. A djelatnost Cerničkih penzića je raznolika. Oni okupljaju umirovljenike i osobe treće životne dobi, brinu se i skrbe za dobro raspoloženje potrebitih.

I kako je u subotu rekao Ivan Topić, animator kulture od formata: „Mi u Cerniku samo želimo pokazati da i umirovljenički dani mogu biti sretni i veseli." Tako je bilo i u subotu navečer kada su se u novoobnovljenom domu u Cerniku okupili zborovi iz više mjesta naše BPŽ.

A lijepo su pjevali penzići iz Donjih Andrijevaca, Gornjih Bogićevaca, Gundinaca, Nove Gradiške, Nove Kapele i Starog Petrovog Sela. Ana Glivetić, predsjednica Matice umirovljenika BPŽ pozdravila je okupljene i poručila da im se pridruži još umirovljenika, daruju svoju dobru volju, kreativnost i entuzijazam. A u subotu je na ovom susretu bilo puno pozitivne energije i veselja usprkos poodmaklim godinama.

Cerničani, domaćini, kao i uvijek bili su gostoljubivi i srdačni i svi od reda još su jednom dokazali i pokazali da zajedno još uvijek mogu, znaju i hoće biti korisni članovi našeg društva. Ja sam se ipak prateći pripremljene sadržaje i dobro se zabavljajući podružila i s vrijednim kuharicama koje su i ovaj puta gastronomskom ponudom nadmašile sva očekivanja. Cernički penzići su za plus pet na ponos općine Cernik. ZPP

Slične vijesti

Najnovije