Obilježen Dan OŠ Matija Gubec Cernik

Radio Prkos 14.05.2022 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Jučer je u Cerniku uz prigodan program obilježen Dan osnovne škole Matija Gubec Cernik. Učenici su za brojne posjetitelje, roditelje, nastavnike i uvažene goste pripremili zanimljiv i zabavan program te pokazali raznovrsna znanja, vještine i talente. Također, učenicima su dodijeljene i nagrade za postignute uspjehe.

Ravnateljica OŠ Matija Gubec Reza Benković ponosna je na sve učenike te naglašava da njihovi učenici marljivo rade, uče i postižu odlične rezultate. „Naši učenici su izvrsni, ostvaruju brojne uspjehe i zaslužili su svaku pohvalu. Odlučila sam, nakon dvije godine stanke, da je vrijeme da održimo proslavu dana škole. Jer naši učenici marljivo rade i imamo bogatu tradiciju, plan kulturno-javne djelatnosti i šteta je da to ne pokažemo.“- istaknula je ravnateljica Reza Benković

Zahvalila je nastavnicima, učiteljima, administrativnim djelatnicima, učenicima, roditeljima i svima koji na bilo koji način pomažu radu škole. Također je istaknula dobru suradnju škole i Općine Cernik: „Drago nam je što je suradnja s Općinom Cernik i načelnikom Vitomirom Žakićem izvrsna, on nas podržava u svakom pogledu i pomaže u svim prigodama. Hvala na svemu.“ – zaključuje.

Pred školom i učenicima su novi izazovi s obzirom da se bliži kraj školske godine, iako kažu i učenici i nastavnici, svi su jedva dočekali povratak u školske klupe nakon online nastave tijekom pandemije.

Slične vijesti

Najnovije