Trgovački centar DAVID u petak otvara svoja vrata

Radio Prkos 19.10.2021 NOVA GRADIŠKA
img

Nakon što je uspješno okončan tehnički pregled i dobivena uporabna dozvola, za petak se priprema veliko otvorenje trgovačkog centra nove generacije DAVID. Ovaj centar će u finalu nuditi novi koncept prodaje poljoprivredne mehanizacije, alata, sjemenskog i sadnog materijala te kućanskih pomagala.

Prema riječima Davida Dumenčića, ovo je suvremeni prodajni objekt u sklopu kojega je restoran i moderni caffe bar koji će nuditi dio bogate gastronomske i ugostiteljske ponude po iznimno povoljnim cijenama.

Novi prodajni centar DAVID otvara svoja vrata na adresi Grgura Ninskog 7 u Novoj Gradiški, a rezultat je poslovnog projekta Petra Dumenčića koji je cijeli svoj život posvetio trgovačkoj i uslužnoj djelatnosti, na zadovoljstvo brojnih kupaca koji se uvijek iznova vraćaju kupnji u Davidu, a suradnju je ostvario s mnogim domaćim tvrtkama.

Ovaj impresivni objekt izgrađen je prema najvišim građevinskim standardima i na zadovoljstvo građana Nove Gradiške, a obitelji Dumenčić čestitke na ovom velikom poslovnom pothvatu. ZPP

Slične vijesti

Najnovije