Folklorni ansambl mladih: koncert Gradu na dar

Radio Prkos 02.12.2019 KULTURA
img

Jučer je u Domu kulture održan koncert Gradu na dar koji organizira Folklorni ansambl mladih Nova Gradiška. Osim kao dar gradu, ovaj koncert bio je i humanitarnog karaktera. Naime, svi prikupljeni prilozi donirani su za liječenje Marija Žalca iz Starog Petrovog sela.

Svojim su nastupima ovaj dobrotvorni koncert obilježili Vokalna skupina Aurora, Tamburaški sastav Satir iz Davora, Muška pjevačka skupina Kulturno umjetničkog društva Matija Antun Relković iz Davora, Kulturno umjetnička udruga iz Cernika te Kulturno umjetničko društvo iz Vrbja.

Prikupljeni prilozi darovani su majci Marija Žalca koja je od srca zahvalila svima. Uručene su i zahvalnice svim sudionicama, Gradu Novoj Gradiški, Pučkom otvorenom učilištu M.A. Relković te svim sponzorima koncerta.

Svima okupljenima obratio se i zamjenik gradonačelnika grada Nova Gradiška, Borislav Vidošić, koji je rekao: „ Zahvaljujem se što ste i ove godine organizirali gradu na dar ovakav lijepi koncert. Volio bih da nas je malo više, no drago mi je da smo ovdje. Hvala svim izvođačima i nadam se da ćemo se vidjeti i sljedeće godine.„ tc

Slične vijesti

Najnovije