Moja obitelj mi je sve

Radio Prkos 08.06.2019 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Lazići iz Rešetara su živjeli sretno, kao mlada obitelj pred kojom je tek budućnost. S troje djece kovali su planove, snivali snove, a onda im se doslovce život preko noći okrenuo. Ono što se dogodilo i događa obitelji Lazić ne bismo poželjeli niti neprijatelju. Bilo je to jednog dana prije pet godina. Njihovoj malenoj kćerkici dijagnosticirana je leukemija. Stanje se brzo pogoršavalo i uslijedila je hitna hospitalizacija u Zagrebu. Malena je sve hrabro podnosila, pa i kemoterapiju.

Sve medicinsko osoblje i ovdje u Novoj Gradiški i u Zagrebu dali su sve od sebe i sada se ova djevojčica nakon duge i teške bolesti osjeća dobro i zdravo. Mama Zorana kaže kako je u Zagrebu neprestano bila uz svoju djevojčicu, dok se suprug kod kuće brinuo o dvoje djece, potrošila se i sva zaliha novca, a pomogli su im novčano mnogi dobri ljudi. Ponajviše načelnik općine Rešetari Zlatko Aga.

I taman kada je sve krenulo na bolje od početka ove godine do danas Zoranin suprug je doživjeo dva teška moždana udara. Opet bolnice, lječnici. Ali, Zorana i to hrabro podnosi. Trenutno niti ona, a niti suprug ne rade. Zorana o sebi razmišlja najmanje. Ističe da samo želi da njena djeca imaju djetinjstvo uobičajeno kao i druga djeca, a ona je snažna i već će nekako prebroditi sve što je zadesi. Zoranino životno iskustvo je teško, no ona se nosi sa sudbinom i vjeruje kako će njena obitelj zajedništvom prebroditi sve nedaće koje su ih zadesile. A valjda će i ona kako sama kaže, naći nekakav stalni posao pa će im u narednom periodu i financijski biti lakše. Mama Zorana uz tebe smo...

Slične vijesti

Najnovije