Briga o mladim naraštajima

Radio Prkos 09.07.2024 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Općina Rešetari je u suradnji s Euroclub Summer Camp-om ove godine nagradila ukupno dvije učenice 7. razreda, jednu učenicu Osnovne škole Vladimira Nazora Adžamovci i jednu učenicu Osnovne škole Ante Starčevića Rešetari koje su se istaknule svojim postignućima i doprinosom školskoj zajednici. Tom prilikom učenice su sudjelovale u 7 dnevnom Leadership programu na engleskom jeziku u sklopu ljetnog kampa Euroclub u Brodarici od 23. lipnja do 30. lipnja 2024. godine u kojemu su stekle brojna nova životna iskustva, ali i nova prijateljstva.

Ovim putem smo imali priliku biti dijelom nacionalnog napora i istaknuti se kao zajednica koja cijeni obrazovanje i razvoj mladih ljudi. Učenici iz svih regija Hrvatske sudjeluju u 7 dnevnom Leadership programu na engleskom jeziku u sklopu ljetnog kampa Euroclub u Brodarici. Navedeni program fokusiran je na korištenje engleskog jezika, natjecanja u raznim sportskim i zabavnim aktivnostima, socijalizaciji,  te produbljivanje akademskih znanja i vještina. Osim toga, naglasak je stavljen na razvoj ključnih životnih vještina poput javnog govorništva, rješavanja problema, emocionalne inteligencije i empatije.

Općina Rešetari će osim ovakvih aktivnosti nastaviti poticati mlade na rast i razvoj i kroz druge mogućnosti jer ulaganje u znanje je najisplativija investicija prema održivoj budućnosti.

Izvor:
Općina Rešetari

Slične vijesti

Najnovije