Tjedna ponuda poslova Brodsko-posavska županija

Radio Prkos 03.07.2024 GOSPODARSTVO
img

Posjetite posao.hr. kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna! 

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se do 26.7.2024.

S-CAFE d.o.o. traži Konobara (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu. Potrebna je srednja škola (3 godine) te odgovornost, pouzdanost i sposobnost rada u timu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Prijavite se do 5.7.2024

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u kontinentalnoj Hrvatskoj. Posao uključuje izlaganje robe, rad na blagajni, te brigu o urednosti i svježini proizvoda. Nudi se organizirana obuka, bonusi, mogućnost napredovanja, dodatno plaćen rad nedjeljom, te razne naknade. Poželjno je radno iskustvo u trgovini. Prijavite se do 16.7.2024

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite do 31.7.2024.

Eurodesign Tapetiranje i Trgovina traži Montažera pakiranja (m/ž) u Ruščici. Posao uključuje montiranje presvučenih elemenata, pakiranje montiranih dijelova te utovar i istovar materijala i gotove robe. Potrebna je srednja škola, minimalno 6 mjeseci radnog iskustva te puno radno vrijeme. Prijavite se do 10.7.2024.

 

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr Sretno!

 

Izvor:
posao.hr

 

Slične vijesti

Najnovije