KO TE ŠIŠA

Radio Prkos 11.12.2023 NOVA GRADIŠKA
img

Trendovi sigurno nisu imperativ kada je riječ o božićnom ukrašavanju doma, ali mogu nam dati svježu perspektivu kako bismo stvorili savršeni božićni ugođaj u svom poslovnom prostoru. Terezija Lalić ima omiljeni stil ukrašavanja kojeg se drži već godinama, nove ideje uvijek su dobrodošle i sveukupni dojam mogu učiniti još ljepšim i čarobnijim. Što više prirodnog, a manje umjetnog, to bolje,kaže nam Terezija vlasnica frizerskog salona "Ko te šiša" Naravno, tu je prije svega božićno drvce. To je trend bez vijeka trajanja,i zato nisam odoljela da ne napravim fotku.Sve što je tradicija uvijek je dobrodošlo u božićno vrijeme, rekla nam je ova simpatična vlasnica pa dodala:
"Možda i dalje čuvate mamine ili bakine ukrase za bor koje ste davno pospremili, a ovaj Božić pravo je vrijeme da ih izvadite iz kutija i ponovno uživate u njima. Nemojte se bojati kombinirati stare i nove ukrase, pustite mašti na volju jer i šarenilo je u božićno vrijeme također vrlo poželjno.
Svijeće su vrlo važan dio božićnog dekora, ali ove godine naglasak je na stvaranju zlaćane svjetlosti pomoću svijeća. "Ako želite ukrasti koju ideju od gospođe Lalić svakako navratite do frizerskog salona koji se nalazi u ulici Bana Josipa Jelačića 1 Nova Gradiška.Svako dobro svakoga dana u godini ,puno veselja,radosti i sreće uz Božić i Novu Godinu svima od srca želi Terezija Lalić.

Slične vijesti

Najnovije