PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ U RIMINIJU

Radio Prkos 23.05.2023 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Plesni studio Marine Mihelčić vratio se sa velikog plesnog natjecanja u Riminiju u Italiji. Sa dva autobusa punih plesača i roditelja naših studija iz Nove Gradiške i Požege. 
   88 koreografija pokazale su se uspješne kao i uvijek. Tako da smo se vratili sa 34 zlatne medalje, 24 srebrne, 10 bronzi u raznim kategorijama i dobnim skupinama. Treneri i koreografi, Nataša Ledić, Adrijana Jurić, Hana Ledić i Marina Mihelčić bili su više nego zadovoljni. 
  Pored toga osvojili smo i posebne nagrade :
Za BEST TALENT -Iris Lalić- Nova Gradiška  besplatnu kotizaciju i smještaj na sljedećem natjecanju u Pragu, Lora Ledić - Požega kotizaciju i smještaj u Pragu, te Leon Strinavić – Nova Gradiška kotizaciju u Pragu.
   Bio je ovo kao i obično nezaboravan plesni vikend, gdje smo upoznali nove grupe i nove plesače Europe.
  Kako bi djeci ovaj put bio nezaboravan , usprkos velikim poplavama i zatvorenim cestama, posjetili smo Veronu, San Marino i Veneciju., upoznajući ih sa Europom.
  Sada je pred nama mogućnost odlaska u Prag u studenom i naravno što se posebno veselimo odlazak na natjecanje u u Pariz sljedeće godine u svibnju.

Uskoro, točnije krajem lipnja ,naših troje plesača : Iris Lalić, Bruna Poletto i Jakov Pavlović odlaze na najveće Svjetsko natjecanje u plesu DANCE WORLD CUP u Bragu u Portugal.

Veselimo se jako tome i ponosni smo na sve naše plesače i plesačice.
Našim roditeljima veliko hvala na povjerenju i podršci.

Uživajte u djeliću atmosfere kroz forografije.

Slične vijesti

Najnovije