PLESNO NATJECANJE

Radio Prkos 16.03.2023 ŠIRE NG PODRUČJE
img

U subotu i nedjelju (18.-19.03.) će se u Novoj Gradiški, u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole, održati dva velika plesna natjecanja: 
Na natjecanju pod nazivom CRO dance challenge će se natjecati plesači s područja Nove Gradiške i Požege, ali i iz Osijeka i Varaždina.
Paralelno će se održati i međunarodno natjecanje: kvalifikacije za DWC - Dance World Cup, na kojem će se za odlazak u Portugal na svjetsko prvenstvo u plesu natjecati plesači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.
Ukupno će na oba dana nastupiti preko 700 natjecatelja. 
Dance World Cup je jedno od najvećih svjetskih natjecanja koje svake godine ugosti preko 100.000 natjecatelja, a u Novoj Gradiški će suditi tri međunarodna suca, među kojima je i poznati Marko Ciboci. 
Na natjecanjima pleše oko 100 plesača i plesačica iz Nove Gradiške, od kojih su neki prošle godine nastupili u finalu Svjetskog prvenstva koje se prošle godine održalo u Španjolskoj. Ove godine se za finale Svjetskog prvenstva u Portugalu natječe još više novogradiških plesača, pa vas pozivamo da ih dođete podržati.   
Ulaz za oba dana je besplatan, a natjecanje će oba dana biti u terminu 09-20h. 

Slične vijesti

Najnovije