Održan prvi dan memorijalnog turnira u Novoj Kapeli

Radio Prkos 05.08.2022 SPORT
img

Danas je odigran prvi dan turnira u Novoj Kapeli u spomen poginulim braniteljima Općine Nova Kapela. Na turniru sudjeluju četiri ekipe, a to su : HNK Mladost Cernik, NK Slavonac Nova Kapela, NK Sloga Nova Gradiška i NK Slavonac Gunjavci-Drežnik. U prvoj utakmici turnira susrele su se ekipe domaćina Slavonca i Mladosti iz Cernika.

NK Slavonac Nova Kapela - HNK Mladost Cernik 4:2
Strijelci : Sremac 2x, Ivanagić, Prodanović / Dukanović, Mikanović

Mladost je u prvom poluvremenu imala nekoliho stopostonih prilika, ali bez prave realizacije. Domaćin je došao do vodstva od 2:0 u prvom poluvremenu nakon dvije greške obrane Mladosti. S tim rezultatom se i otišlo na predah. U drugom djelu Mladost smanjuje na 2:1 preko Dukanovića. Prodanović je ubrzo utišao nade Mladosti i povećao vodstvo domaćeg Slavonca na 3:1. Točku na "i" stavio je Sremac koji se upisao dva puta u strijelce. Poraz Mladosti ublažio je Mikanović.

NK Sloga - NK Slavonac Gunjavci-Drežnik 2:2 (5:4p)
Strijelci : Medvedović, Bungić / Španić, Mutnjaković

U prvom djelu Slavonac dolazi u vodstvo preko iskusnog golgetera Španića. S tim rezultatom se i otišlo na predah. Na početku drugog poluvremena Sloga izjednačuje preko Medvedovića na 1:1. Sloga je počela malo više napadati, a to se isplatilo nakon jednog prekida u kojem se najbolje snašao Filip Bungić i postigao gol glavom za vodstvo Sloge. Pred kraj utakmice Mutnjaković vraća rezultatski egal i postavlja konačnih 2:2 te se pristupilo izvođenju jedanaesteraca u kojima se s(p)retnijima pokazala ekipa Sloge. 

Slične vijesti

Najnovije