Trideset godina uspješnog poslovanja

Radio Prkos 21.12.2021 ŠIRE NG PODRUČJE
img

U Davoru već punih trideset godina posluje TO Slavonka, vlasnika PAVLA GELEMANOVIĆA. Trgovac je to s puno mašte i s puno ljubavi za posao koji radi.

Svoj rad Pavo cijeli život temelji na strategiji mikrolokacije Davor, i radu iz vlastitog prodajnog prostora koji se nalazi na adresi bana Ivana Mažuranića 12, pa svojim potrošačima nudi najpovoljnije cijene u susjedstvu, uz poticanje lokalne, slavonske proizvodnje čija roba je na njegovim policama istaknuta na vidljivom mjestu.
Otac je petero djece i kako nam je naglasio, nikada mu nije bio važan profit, pa robu nudi uz minimalnu maržu. I baš to je tajna uspješnog i dugovječnog poslovanja ovog pametnog, vrijednog i marljivog čovjeka i njegove supruge Višnje koja mu je u svemu desna ruka.

- "Suočeni s oštrom konkurencijom velikih maloprodajnih formata, mali neovisni prodavači prisiljeni su preispitati svoj strateški pristup. Iako taj sektor uglavnom obilježavaju stagnacija i pad aktivnosti, mali bi neovisni prodavači trebali razviti i istaknuti svoje posebnosti.” - ističe gospodin Pavo kojemu je kupac na prvom mjestu pa je to zapravo i razlog zašto je ova trgovina u Davoru mjesto u koje kupci najradije zalaze, mjesto na kojemu kupuju i druže se.

Kako je pandemija ograničila naše kretanje i fokusirala nas na kvartove u kojima živimo, tako su veliki destinacijski dućani počeli biti manje popularni, a ovako male trgovine, kao što je ova u Davoru, su sve poželjnije. I nakon boravka u Davoru, uslugu koju pružaju u ovoj trgovini mogli bismo nazvati „Kupuj sa stručnjakom“, jer uz opušteno razgledavanje ponude, kupci dobivaju i savjetovanje s ljubaznim prodajnim osobljem koje im je na punom raspolaganju prilikom posjeta trgovini.

Čestitke uz Božić i Novu godinu svojim vjernim potrošačima upućuje Pavo Gelemanović i osoblje TO Slavonka Davor. ZPP

Slične vijesti

Najnovije