Sloga petardirala Slavonac, zabijali Tomić, Medvedović, Menegoni i Eller...

Radio Prkos 14.11.2021 ZANIMLJIVOSTI
img

U 15. kolu 3. HNL - istok novogradiška Sloga ugostila je posljednju momčad prvenstva NK Slavonac iz Bukovlja. Naša momčad slavila je rezultatom 5:0. Unatoč visokom rezultatu, možemo slobodno reći da je danas ujedno viđen i festival promašaja s naše strane u Novoj Gradiški.
Sloga je krenulo u utakmicu s namjerom da što prije povede, a Joško Kotarski se već u 4. minuti našao u dobroj prilici, no njegov pokušaj je očišćen s crte. U 21. minuti gosti ostaju s igračem manje jer je Mario Petrović kao posljednji čovjek obrane napravio prekršaj te dobio crveni karton. Sloga niže prilike, no tek u 44. minuti dolazi do pogotka. Katinić je ubacio iz udarca iz kuta, a Tomić glavom zabija za 1:0.
U drugom dijelu Sloga je puno efikasnija te u 57. minuti Tomić glavom pogađa za 2:0 nakon ubačaja Fischera. U tom razdoblju bilježimo sto postotne prilike Fischera, Lanusovića i Marjanovića, no rezultat se ne mijenja. U 76. minuti prednost povećava mladi Jakov Medvedović na ubačaj Balunovića. Svoj golgeterski post konačno je prekinuo Bruno Menegoni pogotkom iz kaznenog udarca u 80. minuti. Seriju pogodaka zaključio je Nikola Eller nakon sjajne kombinacije s Jakovom Medvedovićem.
Sastav Sloge: L. De Villa, V. Medvedović(od 46. F. Balunović), M. Vlaović, I. Kašljević, M. Katinić, N. Eller, K. Fischer(od 65. B. Menegoni), J. Kotarski(od 70. J. Medvedović), V. Lanusović, T. Marjanović(od 70. L. Đaković), N. Tomić(od 65. M. Marjanović)
S ovom pobjedom naša se momčad popela na 11. mjesto gdje se nalazi s 18 bodova. U idućem kolu dočekujemo brodsku Marsoniju na Sportskom parku Ivo Petranović.

Izvor: FB Sloga NG

Slične vijesti

Najnovije