NATJECANJE POLAZNIKA ŠKOLE TENISA TK “NOVA GRADIŠKA“

Radio Prkos 04.10.2021 SPORT
img

U organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima Sportskog centra San Siro u Novoj Gradiški na Slavči u subotu 03. listopada 2021. godine organizirano je natjecanje za sve dobne skupine polaznika škole tenisa Teniskog kluba „Nova Gradiška“.

Nastupilo je ukupno 28 natjecateljica i natjecatelja u tri kategorije, stariji polaznici, mlađi polaznici i štafeta.

Nakon puno sportske borbe, neizvjesnosti, prekrasnih poena i mečeva postignuti su sljedeći rezultati:

KATEGORIJA STARIJI POLAZNICI

Nastupilo je osam polaznika. Natjecatelji su podijeljeni u dvije grupe po četiri natjecatelja. Igrali su svatko sa svakim u grupi, a dvoje najuspješnijih iz svake grupe išlo je u polufinale. U finalu su igrali Marin Mokrović i Nastja Lovrić, a pobijedio je Marin Mokrović rezultatom 2:0 u setovima (10:6, 10:2).

GRUPA „A“ – Iris Ivanović, Nikola Lovrić, Nela Češić, Lucija Križić

GRUPA „B“ – Marin Mokrović, Nastja Lovrić, Ines Jurišić, Mateo Brdar

REZULTATI :

½ finale Iris Ivanović – Nastja Lovrić 10:7, 9:10, 9:10
½ finale Marin Mokrović – Lucija Križić 10:4, 9:10, 10:3
Finale Marin Mokrović – Nastja Lovrić 10:6, 10:2

KATEGORIJA MLAĐI POLAZNICI

Nastupilo je dvanaest djevojčica i dječaka koji su podijeljeni u četiri grupe po tri natjecatelja. Nastupali su kao tim, a odigrali su svatko sa svakim međusobno po timovima. Polaznici su sami odredili naziv svog tima pa smo tako imali timove Brzi i žestoki, Vukovi, Loptice i Zvjezdice. Bilo je veoma neizvjesno do samog kraja i po jedan bod je odlučivao o konačnom poretku. Najuspješniji je bio tim Brzi i žestoki koji je u finalnom susretu pobijedio tim Vukovi rezultatom 2:1. U dvoboju za 3.mjesto tim Zvjezdice je bio bolji od tima Loptice rezultatom 2:1.

REZULTATI :

1. Mjesto – Brzi i žestoki – Bruno Gubić, Ana Klarić, Patrik Terzić
2. Mjesto – Vukovi – Jan Pereković, Nevia Nožinić, Jakov Livić
3. Mjesto – Zvjezdice – Karla Kovre, Karla Ninković, Leona Terzić
4. Mjesto – Loptice – Maša Vidović, Tena Paurić, Tena Pribanić

KATEGORIJA MLAĐI POLAZNICI – ŠTAFETA

Nastupilo je osam djevojčica i dječaka koji su podijeljeni u dvije grupe po četiri natjecatelja. Oni su se natjecali u raznim vježbama spretnosti, brzine i vještine na postavljenom poligonu.

REZULTATI :

1. Mjesto –Grupa „B“ – Lucija Terzić, Jakov Milković, Rita Raštegorac, Niko Ivković
2. Mjesto – Grupa „A“ – Luna Ašenbrener Gelenčir, Ema Marjanović, Borna Kramarić, Vida Raštegorac

Sve susrete sudili su Milan Prpić, Marijan Medunić, Gordan Pribanić, Danilo Tusić, Dalibor Timarac i Marko Brčić. Pobijedili su oni najspretniji i najsretniji ali u konačnici pobjednici su svi koji su izašli na teren, pobijedio je sport, tenis, druženje i podrška prijatelju, pobijedio je iskren i neiskvaren dječji osmjeh i sreća. Svi natjecatelji nagrađeni su prigodnim sportskim nagradama.

Podršku natjecateljima dala je brojna publika, roditelji, braća, sestre, djedovi i bake, prijatelji tako da je ugođaj bio fantastičan i bilo je zadovoljstvo biti dio ovog događaja.

Svim polaznicima škole tenisa čestitke na prikazanoj igri te podrška u daljnjem radu i ako ovako nastave trenirati i raditi nema straha za budućnost tenisa u našem gradu.

Tekst i foto: Marko Brčić

Slične vijesti

Najnovije