Moira - ponos grada

Radio Prkos 31.12.2020 NOVA GRADIŠKA
img

U današnje vrijeme niti jednom poduzetniku nije lako, međutim niti prije nije bilo jednostavno, pogotovo onima koji se bave proizvodnjom. Moira postoji na istom mjestu od 1988. godine. Ponos je našeg grada i vrijedne obitelji Prstačić i u neku ruku u ovim teškim danima prkosi vremenu.

Ovaj krojačko-pletački pogon u kojemu je zaposleno 11 žena ima od nedavno i svoju prodavaonicu na adresi Ivana Gorana Kovačića 4, Nova Gradiška. Kroz rad i povijest ovih istaknutih obrtnika mijenjale su se prilike i uvjeti poslovanja, pa se mijenjao i asortiman.

Vlasnik Željko Prstačić sa zadovoljstvom ističe kako je uz suprugu, i njegova kći u radu Moire vrlo angažirana. Završila je tekstilno-tehnološki fakultet pa ova mlada dizajnerica uz pletenine, nudi i modele od pamučnih materijala, domaćeg platna s kompjuterskim printom itd...Rade modernu žensku i dječju trikotažu, a razmišljaju da  štirikaće i šivaće mašine zaposle i s izradom muških vesti i  pulovera.

Sve proizvedeno u Moiri je iznimno kvalitetno u modernoj verziji, ali i s daškom bogate slavonske tradicije. U siječnju će ovdje, uz tvorničke cijene, biti i dodatni popust, pa ukoliko kupite Moirin proizvod nositi ćete ga dugo zbog iznimne kvalitete, a kupovinom ovog našeg proizvoda čuvate i radne mjesta naših Novogradiščana.

Stoga ih posjetite što prije. Rade svakodevno od 10 do 13 i od 15 do 18 sati, a obitelji Prstačić od srca želimo još puno godina rada na zadovoljstvo svih nas koji cijenimo ono što oni proizvode. ZPP

Slične vijesti

Najnovije