Tomislav Marjanović nastavlja "rešetati" mreže. Sloga osvojila još jedan kup NSNG-a...

Radio Prkos 19.07.2020 ZANIMLJIVOSTI
img

Bila je jučer zanimljiva utakmica na Sportskom parku Ivo Petranović u kojoj se Omladinac čvrsto postavio u blok i vrebao svoje prilike iz kontre. Takve dvije je i imao u prvom dijelu gdje su iz jednog šuta pogodili stativu. U prvom dijelu je za Slogu najbolju priliku imao Silvio Mihić koji je izašao oči u oči s vratarom Omladinca, no pucao je pokraj gola.
U drugom dijelu Sloga pokazuje više u odnosu na prvi i dolazi u vodstvo u 66. minuti zgoditkom prvog Sloginog topnika - Tomislava Marjanovića. Veliku priliku povećati vodstvo imao je Fran Balunović u 80. minuti kada se fantastično izborio za loptu, izbio sam pred vratara, no pucao je pokraj gola. Pred kraj je Omladinac tražio izjednačenja što je Sloga iskoristila u 90. minuti pogotkom Severovića na dodavanje Benića. Do kraja utakmice je Sloga mogla zabiti još jedan pogodak nakon udarca Đakovića s 20-ak metara, no gostujući vratar je obranio taj pokušaj.

Sastav Sloge: L. De Villa, I. Benić, M. Vlaović, I. Kašljević, L. Šimunović(od 65. V. Medvedović), N. Eller, L. Blazina, M. Pavišić(od 58. A. Severović), S. Mihić(od 90. L. Đaković), T. Marjanović(od 75. F. Balunović), L. Sokić(od 84. B. Menegoni)

Sloga nastavlja natjecanje u polufinalu Kupa Županijskog nogometnog saveza BPŽ. Polufinalni parovi bit će izvučeni u utorak.

Slične vijesti

Najnovije