NOVOGRADIŠKI PROGRAM PREVENCIJE OVISNOSTI PREDSTAVLJEN NA ZNANSTVENO-STRUČNOM SKUPU U OSIJEKU KAO PRIMJER DOBRE PRAKSE U ZAJEDNICI

Radio Prkos 03.10.2022 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Na IX. znanstveno-stručnom skupu Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici, održanom 29.09.-01.10.2022. u Osijeku, sudjelovali su i predstavnici Vijeća za prevenciju kriminaliteta i Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška – policijski službenik Tomislav Maraković, pedagoginje Mira Linjaković, Mirela Brlić-Trnka, Helena Kudra i Slavica Ordanić-Janošević te psihologinje Ljiljana Lukačević i Koraljka Hausnet-Lasović.
Uz pozvana predavanja i radionice renomiranih stručnjaka znanstvenika i praktičara, okrugle stolove, poster prikaze, panel rasprave, usmena priopćenja sa širokom paletom tema o prevenciji u zajednici, u Program znanstveno-stručnog skupa uvršteno je i izlaganje "Koordinacijsko tijelo za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška – primjer dobre prakse u zajednici" predsjednice Koordinacijskog tijela mr. Ljiljane Lukačević, spec. kliničke psihologije.
Skup je okupio stručnjake različitih profila, a našim predstavnicima pružio priliku za predstavljanje skoro „punoljetnog“ novogradiškog preventivnog programa i povezivanje sa stručnjacima iz drugih gradova i županija, uključenima u različite preventivne aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice.

„Osnaženih potencijala za prevenciju u zajednici, krećemo u pripreme za predstojeći Mjesec borbe protiv ovisnosti 15.11.-15.12.2022. Poziv za sudjelovanje u Programu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti na području grada Nove Gradiške objavljen je na službenoj web-stranici Grada Nova Gradiška https://novagradiska.hr/news/poziv-za-prijavu-sudjelovanja-u-obiljezavanju-mjeseca-borbe-protiv-ovisnosti-15-11-15-12-2022-na-podrucju-grada-nove-gradiske/
i otvoren je do 21. listopada 2022. . Pridružite nam se – zajedno možemo više!“ – poručuje u pozivu udrugama i ustanovama predsjednica Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška mr. spec. Ljiljana Lukačević.

Slične vijesti

Najnovije