Inspirativna priča

Radio Prkos 28.02.2021 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Uspjeh u životu je vrlo slojevit i kompleksan pojam. Za neke uspjeh znači karijera, a za neke je uspjeh živjeti samostalno i bez ičije pomoći. Samopouzdanje u životu se stječe na temlju velikih i malih koraka. S obzirom na svoje mogućnosti (80% smanjen vid), Đuro Došlić, veseli i simpatični vjeroučitelj u mirovini ujedinio je brojna odricanja, žrtvovanja i živi svoj život na najbolji mogući način uz ograničenja koja su mu nametnuta.

Kaže nam da mu je ponekad drago što ne vidi sve što se zbiva oko njega. Uporan je i vrijedno volontira, socijalno je osvješten i pokazuje nam svima kako treba živjeti slobodno i bez predrasuda. Na licu Đure Došlića je uvijek osmijeh pun optimizma i vedrine. Izniman je ovo čovjek koji obogaćuje sve ljude oko sebe jer širi pozitivu.

A na kraju našeg druženja s njim reče kad nešto ne zna uvijek pita fra Vjenceslava Janjiča jer on uvijek sve zna i uvijek nas sve uči kako nam Bog svima daje sigurnost i mudro nas vodi kroz život i zbog toga se ne treba bojati sutrašnice.I taj savjet uvijek treba poslušati.A svi vi koji želite društvo ovog čovjeka čiji nas život inspirira nazovite ga na broj mobitela 091 560 0912 i uvijek će svoje slobodno vrijeme podijeliti s potrebitima. zpp

Slične vijesti

Najnovije