Velike i dječje poklade ove godine online!

Radio Prkos 09.02.2021 NOVA GRADIŠKA
img

U vrijeme pandemije koronavirusa mnogo toga održavalo se online. Kako ni ove godine ne bi izostala tradicija odabira najbolje pokladne maske, Turistička zajednica Grada Nova Gradiška prilagodila se novim okolnostima pa će se najbolje maske ove godine birati online. Održat će se tako velike online poklade i dječje online poklade. 

Kada je riječ o velikim pokladama, sve do 16. veljače u ponoć fotkaj sebe ili svoju maskiranu skupinu i pošaljite u inbox! Turističke zajednice GNG.

17. veljače sve pristigle fotografije će postaviti na Facebook stranicu, a one fotografije s najviše likeova osvajaju vrijedne nagrade! ☺️
1. NAGRADA za pojedinačnu masku: 1000,00kn poklon bon u Planet Računala!
1. NAGRADA za maskiranu grupu: 1000,00kn poklon bon u Slavonski dućan
Tu je još i 2000kn nagrada za ostala mjesta!
"Prijavi se što prije! Osvoji nagrade i pokaži svoju najbolju masku! Krenimo!" - poručuju iz TZGNG.

Pozivaju i naše najmlađe sugrađane da sudjeluju: "Draga djeco, maskirajte se i osvojite bogate nagrade! Sve što trebate napraviti je maskirati se i fotografirati te nam tu fotku poslati u inbox uz ime i prezime/ime skupine! Budite kreativni i veseli!

Kako se prijaviti? Natječemo se u dvije kategorije. Pojedinačno i skupno. Za svaku kategoriju pripremili smo po 3 bogate nagrade! Fotografije šaljite do 16.02. točno u ponoć. Sve poslane prijave/fotografije 17.02. postaviti ćemo na naš Facebook, nako toga fotografije koje prikupe najviše likeova osvajaju nagrade! Sretno! Krenimo s prijavama! "- pozivaju iz TZGNG.

Slične vijesti

Najnovije