FI-MA ZAPOŠLJAVA RADNIKE; JAVITE SE!

Radio Prkos 20.11.2020 NOVA GRADIŠKA
img

Tvrtka FI.-MA. je među rijetkim svijetlim primjerima da se u Hrvatskoj može proizvoditi i raditi za izvoz. FI.-MA. d.o.o. ima tradiciju poizvodnje i prodaje drvenih proizvoda od hrasta, bukve, jasena i oraha za domaće i strano tržište. Već 25 godina utječe na implementaciju masivnog drveta u svakodneni život diljem svijeta s obzirom na to da 95 % proizvoda završava u najzahtijevnijim zemljama Zapadne Europe, Srednjeg i Dalekog Istoka te sjeverne Afrike...

Priča počinje sa Ljubom Kolarem, vlasnikom ove tvrtke koji je, kako bi ostvario svoju inovaciju, kupio novogradišku pilanu. Danas imaju respektabilan broj zaposlenih i izrađuju podove, stubišta, dužinsko-širinski ljepljene ploče, širinski ljepljene ploče i masivni namještaj koje izvoze u Italiju, Španjolsku, Austriju, Švicarsku, Njemačku, Belgiju, Nizozemsku, Dansku, Velika Britanij, Island, Japan itd. 

Njihov svaki gotovi proizvod je bolji od oštre konkurencije koju imaju na ovom našem surovom tržištu. Ove godine dok su drugi otpuštali, tvrtka FI-MA zaposlila je dvadesetak novih radnika. I dok većina otpušta, oni neprestano zapošljavaju. Ako trebate posao svoje zamolbe pošaljite na mail info@fi-ma.hr ili se javite na telefon 0994776796. 

Zapošljavaju stolare, drvoprerađivačke radnike, vozače viličara i bravare. ZPP

 

Slične vijesti

Najnovije