Novogradiški stolnotenisači u Opatiji

Radio Prkos 20.10.2020 NOVA GRADIŠKA
img

Od 15. do 17. listopada u Opatiji je održano Prvenstvo Hrvatske za najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje u stolnom tenisu.

Na ovom su natjecanju sudjelovali i stolnotenisači STK Strmac iz Nove Gradiške kojeg su predstavljali Niko Matić, Antonio Lazić i Luka Galik. Niko i Antonio su izborili kroz regijsko prvenstvo pravo nastupa na pojedinačno PH dok je Luka, zajedno sa Nikom i Antoniom izborio pravo nastupa ekipno PH.

Na svojoj facebook stranici iz STK Strmac napisali su: „ U ova 3 dana je bilo puno uzbuđenja i dobroga ping ponga. Ponosni smo jer je i STK STRMAC imao svoje predstavnike koji su se pokazali u sjajnom izdanju. Neću ponavljati rezultate već samo napomenuti da su danas Niko Matić i Antonio Lazić izgubili svoje utakmice u 1/8F. Mi svi u klubu smo jako zadovoljni prikazanom igrom,ponašanjem,odnosu prema klubu,protivniku,ma čista petica.Niko,Antonio,Luka...hvala vam na tome......hvala i roditeljima koji su omogućili i pustili djecu na 3 dana u Opatiju. I jedno veliko hvala Maji i Alenu koji su odvezli djecu,provodili vrijeme s njima,vodili na mečevima itd. Budući da na ovu akciju nisu mogli ići naši treneri, Domagoj i Marijo...zamolili smo trenera Božo Kraljević iz STK GRANIČAR Sl.brod da malo pomogne što je i učinio..Božo,hvala.”

 

Izvor/Foto: Facebook STK Strmac

Slične vijesti

Najnovije