Marljivi djelatnici

Radio Prkos 16.09.2020 NOVA GRADIŠKA
img

"Zahvaljujući vrijednim djelatnicima tvrtke Strabag i ovaj posao je efikasno i u kratkom vremenu savladan"-rekao nam je jučer Antonijo Tucaković, poslovođa, dok smo obilazili radilište na asfaltiranju ceste u Baćindolu. Već do konca tjedna svi radovi će biti privedeni kraju pa i uređenje prilazne ceste prema Opatovcu - saznali smo dok smo jučer gledali kako odrone saniraju kamenom.

Kontinuiranim ulaganjem u modernizaciju, opremu, stručne kadrove i usavršavanjem u procesu rada, ovi djelatnici su spremni  i za naredne izazove.

Mještani Baćindola imaju samo riječi pohvale za Josipa Juralića, Nikolu Ivankovića, Kristijana Hajdarevića, Gorana Bilušića, Nikolu Andrića, Josipa Pejića i druge zaposlenike, a ponajviše za odgovornog poslovođu Antonija Tucakovića. Ističu da je to ekipa koja je vrijedna i koja ove teške građevinske poslove s lakoćom savladava i po kiši i po suncu. Topla preporuka mještana Baćindola je da investitori i ubuduće biraju dokazano najbolje u građevinarstvu, a to je tvrtka Strabag - jer su radišni i odgovorni....ZPP

Slične vijesti

Najnovije