Gradska glazba ugostila vrhunske glazbenike

Radio Prkos 09.08.2020 NOVA GRADIŠKA
img

Sinoć je u gradskom parku novogradiška publika mogla uživati u još jednom odličnom koncertu. Bio je to nastavak Promenadnih koncerata u organizaciji Gradske glazbe Nova Gradiška kojima u ljetnim mjesecima svojim sugrađanima daruju pregršt dobre glazbe, izvrsnih glazbenika i zabave u idiličnoj atmosferi našega gradskoga parka.

Bila je to, baš kako su članovi Gradske glazbe i najavili, prava glazbena poslastica. Gitaristički koncert dvojca Mičetić -Bagarić sinoć je bio savršeno osvježenje ljetnoj sparini, a mješavina egzotičnih flamenco ritmova i klasike jazza nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Inače, Bruno Mičetić  je školovani jazz glazbenik i poznati riječki gitarist s bogatom glazbenom karijerom i suradnjama s poznatim imenima glazbene scene iz cijele regije. Utemeljitelj je Rab Jazz Festivala gdje djeluje kao umjetnički direktor.

Krunoslav Bagarić jedan je od najboljih flamenco gitarista u Hrvatskoj , koji živi i radi u Beču. S Brunom surađuje već tri godine, a oformili su i gitaristički duo s kojim namjeravaju snimiti album.

Ovaj koncert bio je ugodno iznenađenje i odličan dodatak bogatoj kulturno-glazbenoj atmosferi ovogodišnjeg ljeta u Novoj Gradiški. Promenadni koncerti se nastavljaju i večeras uz domaće glazbene snage, već svima dobro poznate Rockere koje čine Danijel Kao (vokal i gitara), Boris Živković Bora (gitara) i Dino Podgornjak (bubnjevi). TC

Slične vijesti

Najnovije