Izvrstan koncert u gradskom parku - Melita Lovričević Trio

Radio Prkos 28.07.2020 KULTURA
img

Jučer je u gradskom parku novogradiška publika mogla uživati u prekrasnom koncertu Melita Lovričević Tria. Ovaj poseban glazbeni doživljaj bio je pravi dašak osvježenja vrućoj ljetnoj večeri.

Izvrsni glazbeni ansambl kojeg čine vokalistica Melita Lovričević, Mario Igrec na gitari i Viktor Lipić na klavijaturama pružio je priliku Novogradiščanima da uživaju uz neke od najljepših klasika jazza, bossa nove, blues i soul glazbe, no našlo se na njihovom repertoaru i nešto tradicijskih pjesama i šansona.

Inače ovaj koncert dio je ciklusa koncerata Petkom u 9 kojeg organiziraju Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška kako bi sugrađanima tijekom ljetnih dana osigurali kvalitetna kulutrno-zabavna događanja.

Melita Lovričević, glazbena je umjetnica, vokalistica i autorica. Brojni projekti, albumi, turneje, suradnje profilirale su njenu svestranost od jazza do elektronike, od izvedbene do primjenjene ekspresije. Nastupala je diljem Hrvatske, ali glazba ju je odvela sve do Kine i Maroka. Upravo izdaje svoj treći album, ovaj puta crossover glazbe.

Slične vijesti

Najnovije