Otvorenje sportskog centra i početak Ljetne lige u Ljupini

Radio Prkos 23.06.2020 SPORT
img

Jučer je u Ljupini, na radost ljubitelja sporta i stanovnika Ljupine, otvoren sportski centar kojeg je pratilo i otvorenje malonogometne Ljetne lige.

Uz brojne posjetitelje, otvorenju su nazočili i sportski djelatnici te predstavnici Grada Nove Gradiške uz gradonačelnika Vinka Grgića koji je ovom prigodom izrazio svoje zadovoljstvo zbog završetka jednog vrijednog projekta za Ljupinu: „ Sretan sam i ponosan na mjesni odbor Ljupinu kao i na samo mjesto i njezine stanovnike jer smo napravili jednu veliku stvar – igralište koje će služiti svima na čast. Nastavljamo i dalje sa projektima – počeli smo s domom, uredili smo rasvjetu, a vjerujem da će uskoro krenuti i radovi na stazi.” - istaknuo je gradonačelnik Grgić.

Radove u iznosu od 500.000 kuna financirao je Grad Nova Gradiška, a osim igrališta za male sportove, izgrađena su parkirališta te je uređen okoliš.

Otvaranje sportskog centra obilježila je i utakmica koju su odigrali uprava NK Slaven Ljupina i Gradska uprava Grada Nova Gradiška koja je završila pobjedom Gradske uprave rezultatom 5:3.

Jučer je u Ljupini, osim sportskog centra, otvorena i malonogometna Ljetna liga. U otvorenju Ljetne lige sudjelovalo je 13 klubova, a prvo je kolo odigrano jučer. Program je započeo utakmicom limača NK „Slaven“ Ljupina i NK „Sloga“ Nova Gradiška koja je završila rezultatom 4:4.

U nastavku prvog kola Ljetne malonogometne lige ostvareni su sljedeći rezultati:

Marković Transport – CB Minuta 1:0

CB Rubikon – Apartmani Ducina 3:0

Kristal Palas – CB Oaza 2:2

Novska – CB Ambrust 3:2

CB Glembaj – Stipic Glazure 2:2

KIP Gradnja – Novska 2:4.

Slične vijesti

Najnovije