Ukusne slastice po tradicionalnoj recepturi u slastičarni Bakina priča

Radio Prkos 22.05.2020 NOVA GRADIŠKA
img

Slastičarna Bakina priča danas je otvorila svoja vrata za sve sladokusce i one koji će to sigurno postati nakon što probaju njihove ukusne kolače. Svi jako dobro znamo da su bakine priče najljepše priče, a jednu prekrasnu i slatku priču odlučile su ispričati Mirjana Lalić i Josipa Čorak, vlasnice novootvorene slastičarne Bakina priča i to kroz dobro nam poznate okuse tradicionalnih kolača.  

U slastičarni Bakina priča u centru Nove Gradiške, očekuju vas razni kolači i torte kakvi su se nekada jeli u domaćoj kuhinji naših baka, ali i mnoge druge moderne slastice, pažljivo osmišljene i spravljene po originalnoj recepturi.

Slastičarna Bakina priča, smjestila se u Ulici Slavonskih Graničara 25. Uz zanimljive detalje i obiteljski ugođaj svatko će uživati u savršenstvu okusa torti i kolača spravljenih od najkvalitenijih sastojaka. Danas su povodom otvorenja, vrijedne ruke slastičarki pripremile pregršt ukusnih kolača koji će sigurno zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. No u pripremi slastica dobro se pazi na svaki detalj, pa su tako kolači u Bakinoj priči i pažljivo dekorirani.

Osim kolača, možete se rashladiti ukusnim kombinacijama raznovrsnih okusa sladoleda ili se pak opustiti uz kavu i sok i naravno, ljubazno osoblje i ugodnu atmosferu.

Današnje otvorenje Bakine priče prošlo je onako „pravo Slavonski“ uz veselu pjesmu, dobro društvo, tamburicu i konje jer ipak se u ovoj slastičarni vode tradicijom.

Danas sve sladokusce časte i s 40 posto popusta na kolače i torte povodom otvorenja, stoga požurite do Bakine priče i isprobajte njihove sjajne i ukusne slastice!

Radno vrijeme je od 8 do 22 h pa iskoristite današnji sunčani dan za uživanje u domaćim kolačima. tc

Slične vijesti

Najnovije