Početnici Škole nogometa Batrina osvojili 29. Božićni malonogometni turnir “Požega 2019”

Radio Prkos 10.01.2020 ZANIMLJIVOSTI
img

U kategoriji početnika 29. BMNT “Požega 2019” nastupilo je 18 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Škole nogometa Batrina koja je u finalu rezultatom 3:1 bila bolja od NK Slavije I.

U 4. minuti David Jozić je doveo Slaviju u vodstvo, a izjednačio je Lovro Klarić u 11, minuti. Najbolji strijelac ŠN Batrina Marko Belobrajdić je pogotkom u 13. minuti doveo svoje suigrače u vodstvo, a u 29. minuti je zabio za konačnih 3:1 i potvrdu pobjede. Ukupno je Belobrajdić zabio 7 pogodaka s kojima je predvodio svoju ekipu do naslova.


U utakmici za 3. mjesto NK Mladost Pavlovci je svladala ekipu NK Slavonija I rezultatom 1:0, a pobjednički pogodak zabio je vratar Mihael Martić u 21. minuti.

Četiri najbolje ekipe nagrađene su peharima i medaljama, a najbolji pojedinci posebnim trofejima koje  su im ispred organizatora uručili glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović i članica Organizacijskog odbora Laura Bašić. 

Najbolji strijelac turnira je Eduardo Blažević (NK Mladost Pavlovci) sa 11 pogodaka. Najbolji vratar turnira je David Topalović (Škola nogometa Batrina), a njegov suigrač Marko Belobrajdić proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Za Školu nogometa Batrina prvo mjesto su osvojili David Topalović, Ines Matijević, Lovro Maričević, Lovro Klarić, Antonela Donković, Petra Zengić, Marko Belobrajdić, Josip Bertović, Luka Pišonić, Luka Bošković, Luka Grozdanović i Karlo Lončar, a s klupe ih je vodio trener Željko Renka.

Izvor/foto: sportalo.hr

Slične vijesti

Najnovije