Kad se ruke Zapoljčana slože, sve se može

Radio Prkos 02.03.2019 ŠIRE NG PODRUČJE
img

Proteklih dana grupa mještana Zapolja je udruženim snagama započela izgradnju ljetnikovca i pečenjare uz društvene prostorije Doma u Zapolju.

Uz nedavno uspješno održano čijalo u Zapolju, kako se budi proljetno vrijeme, tako se i entuzijazam grupe mještana probudio te je timski i zajednički rad zbližio mještane da usvoje ideju i želju pretvore u stvarnost. Općinski vijećnik iz Zapolja gosp. Željko Marinović predložio je načelniku općine inicijativu da općina pomogne nabavu građevinskog materijala, a da će mještani dograditi prostor uz društveni dom u ljetnikovac i pečenjaru kako bi obogatili prostor za češća druženja samih mještana i gostiju, što je i prihvaćeno od načelnika općine Zlatka Age.


Mještani Zapolja rado njeguju prijateljstva i udruženim snagama žele nešto napraviti za svoje selo Zapolje. Nesumnjivo da ćemo i po izvještavanju o ovoj akaciji čuti uskoro o novim planovima, akcijama i feštama, a i njihovima nesebičnim dobrim djelima u čemu će ih podržati i njihova Općina Rešetari.

Svaki angažman humanitarne prirode i dobročinstva kojem svjedočimo ovakvim angažmanom pojedinaca osvježenje je u moru negativnih informacija i neangažiranosti pojedinaca na svakom polju koje nam svaki dan pristižu, pa su ovakve inicijative primjer svima nama.

Izvor/foto:Općina Rešetari

Slične vijesti

Najnovije