Cvjećarnica Ljiljana otvorila svoja vrata u Novoj Gradiški

Radio Prkos 26.01.2019 NOVA GRADIŠKA
img

Cvjeće je razlog za osmijeh, za ljubav, za sreću. Cvjetne dekoracije uljepšavaju najvažnije dane u životu, zbog njih zaboravljamo stres, brige, ljutnju. U novootvorenoj cvijećarnici Ljiljana u Haulikovoj ulici, vlasnica, Ilijana Pajić, nudi sve što u današnjem dekoriranju postoji, a ono što ne postoji, kaže,stvoriti će za vas.

Stoji vam na raspolaganju za vjenčanja, rođendane, krstitke i ostale važne događaje iz života. Ovih dana svakako trebate navratiti u cvijećarnu koja nudi boho, vintange, glamur, eleganciju, rustikalno i moderno. Ilijana je svoj rad usavršila i širom otvorila ruke prihvaćajući izazov poduzetništva u Novoj Gradiški, a u novom atelieru LJILJANA svakodnevno su dostupni klijentima s cvijetnim dekoracijama koje prate domaće i svjetske trendove.

Ilijana je posjećivala brojne seminare i radionice,a u aranžiranju cvijeća vašu bajku pretvorit će u stvarnost. Svojim znanjem i iskustvom pomoći će vam u dekoriranju poslovnih i privatnih prostora, poštujući vaše želje i potrebe. U LJILJANI nude osebujan stil, što ćete vidjeti već pri ulasku u ovu cvijećarnicu. Cvijećarnica Ljiljana će vas ugodno iznenaditi atraktivnim uređenjem svoga lokala,ali i ponudom...

-ZPP

Slične vijesti

Najnovije