Mlađi pioniri Sloge osvojili Cedevita Cup u Batrini

Mlađi pioniri Sloge osvojili Cedevita Cup u Batrini

Još jedan zlatni uspjeh ekipe Sloginih mlađih pionira i njihova trenera Ivice Lukšića na Cedevita Cup-u u Batrini dokaz je da se u školi nogometa NK Sloge dobro i kvalitetno radi. Od šest turnira održanih u tri županije na kojima je sudjelovala ova generacija, osvojena su četiri prva mjesta, jedno treće i samo na jednom turniru ekipa je nesretno zaustavljena u četvrtfinalu.

Na jučerašnjem turniru u konkurenciji 12 ekipa iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske županije te Bosne i Hercegovine, do zlatne medalje došlo se pobjedama u skupini nad ŠF Prijatelji 4:2 i "Slobodnicom" 4:0. U četvrtfinalu je pobijeđena ekipa "Svjetlosti" iz Lužana 4:0, u polufinalu domaćin "Batrina" 2:0, a u finalu je svladana ekipa slavonskobrodske "Marsonije" nakon boljeg izvođenja šesteraca(regularni dio završio je 1:1).
Za najboljeg vratara turnira proglašen je Adriano Ugrešić, a za najboljeg igrača proglašen je David Pavlina. Za ekipu "Sloge“ 1 nastupali su: Adriano Ugrešić, Marko Crljenković, Luka Katinić, Hrvoje Mačešić, David Pavlina, Mateo Stazić, Lovro Dautović, Niko Babić, Borna Tomljenović i Danijel Dujić.
Također, na turniru je sudjelovala i ekipa "Sloge" 2, sastavljena od ulaznog godišta mlađih pionira(2006. godište) koja je nažalost ispala u skupini nakon poraza od "Voćina" 2:0 i remija s "Dinamom" iz Vidovaca 0:0.

Čestitamo igračima i treneru Ivici Lukšiću na uspjehu te im želimo nastavak dobrih rezultata u nastavku proljetnog djela prvenstva 1. Kvalitetne lige mladeži Sl.Brod-Požega gdje se mlađi pioniri trenutno nalaze na 4. mjestu.

Izvor/foto : FB SLOGA NG

Kolumna