Poboljšana usluga u NG bolnici

Poboljšana usluga u NG bolnici

Od kada je na čelu NG bolnice ravnatelj dr Josip Kolodziej maksimalno je poboljšao kontrolu troškova i fakturiranih usluga, a povećao se i broj zadovoljnih pacijenata u bolničkom lječenju. Recept za uspješno poslovanje je i nabavka nove opreme, koje iz dana u dan ima sve više.

-Izvanredno poslovanje rezultat je zalaganja cijelog medicinskog i nemedicinskog bolničkog kadra- kaže dr. Kolodziej koji nije čovjek koji voli puno obećavati, ali saznajemo da se pišu planovi za poboljšanje kvalitete boravka pacijenata i medicinskih usluga. U izradi su projekti kojima će se poboljšati i energetska učinkovitost zgrade od fasade do krova, aplicira se na sredstva EU fondova.

-Nadam se da ćemo pomalo, ali pametno uspjeti obnoviti ovu našu veličanstvenu, povjesnu Bolnicu kako bi građani dobili ustanovu kakvu zaslužuju.- dodaje ravnatelj s ponosom nam pokazujući novi ultrazvučni aparat za dijagnostiku cijelog abdomena i prostate. Uskoro će s radom započeti i odjel za dijalizu, ali i za palijativnu skrb. Dodajmo da se tako radi u odgovornom društvu,stoga treba napore vrijednog ravnatelja i osoblja ove Bolnice maksimalno poduprijeti.

 

Kolumna