Ljubav se uvijek rado daje...

Ljubav se uvijek rado daje...

Poete 21.stoljeća žive na društvenim mrežama,ali plove i radio valovima. I to je najbolje okrilje za moderne pjesnike i one koji vole poeziju.

Romantičari i ljubitelji poezije dobro znaju da riječi oslikavaju pjesničku dušu,a otkriti je možete u koliko budete pratili naš program. Nedjeljom točno u 13 sati tijekom mjeseca veljače naši gosti Ivan Ivezić,Dragica i Antun Lucić i Anđeljka Jovičić-Šumanovac otkriti će nam kako uspjeh i pobjeda nisu novac i materijalna dobra ,već nadahnuće i poetska duša.

Oni malo slikaju,malo pišu poeziju i prozu,a njihov kreativni izričaj nije im uništio smisao za realnost. Šarenilo njihovih riječi od sjetnih sivih pa do veselih unutarnjih pejzaža i doživljaja i njihove djetinje oči prolaznosti obiluju oblicima i zvukovima,a svoje poetske emocije rado dijele sa svima. Žedni su istine i treptaji njihovog srca sugeriraju poetsku vokaciju,osebujne i samosvjesne kulture. I kako nam poručuje u svojoj novo objavljenoj zbirci pjesama Anđeljka

"Ljubav se uvijek rado daje,netko je osjeti,a netko ne prepoznaje. Volim te ,često zbori!"Jednostavna uputa za rješavanje mnogih problema. 

 

Kolumna